ga naar navigatie
Welkom!  Word lid  of  Meld je aan 
Belgium-NL | NL - FR
Sluit je aan bij Pampers
®
  ' wereld van Love, Sleep & Play!
Ontvang de beste tips, services, aanbiedingen en productinformatie en vind je weg in het geluk en de uitdagingen die je tegenkomt als je baby groeit en zich ontwikkelt.

Registreer je op www.pampers.be
en ontvang een GRATIS Fotoboek
Luxe* twv €31,95

*Geldig voor 1 Fotoboek Luxe 26 pagina’s, exclusief opties en exclusief verzendkosten. 1 enkel album per huishouden (zelfde e-mailadres, zelfde naam, zelfde adresgegevens).

Benieuwd wat er in je buik gebeurt?

Bekijk de serie zwangerschapsvideo's van Pampers® om meer te weten te komen over de wekelijkse ontwikkeling van jouw baby.

Pampers' droogste, best passende luier

Terwijl je kleine onderzoeker de wereld om hem heen verkent, kun je hem helpen met de droogste, best passende luiers van Pampers®. Pampers Active Fit luiers uit het Premium Protection™-assortiment houden je baby tot wel 12 uur lang droog, zodat de ontdekkingstocht van je kleintje niet onderbroken hoeft te worden. Ze hebben ook flexibelere zijkanten dan normale luiers, die zich comfortabel aanpassen aan je baby's bewegingen.
Kind & Gezin
Bewegende baby's hebben een stapje voor.
Rollebollen, draaien, klimmen,…
Je baby kraait van de pret! En ook jij vindt het vast superleuk! Bovendien is het ook nog eens goed voor de gezondheid. Daarom moedigen Pampers en Kind & Gezin samen beweging
bij baby’s aan.

Pampers' beste bescherming voor pasgeboren baby's.

De beste absorberende luiers voor zachte ontlasting hebben een unieke absorptielaag die zowel zachte ontlasting als natheid van je baby's huid weg leidt. Met het beste comfort en de beste bescherming van Pampers® zal je baby dus alleen maar liefde voelen.

Zijn babydoekjes de juiste keuze?

Babydoekjes zijn bewezen veilig, efficiënt en handig. Met Pampers® combineerden wij zachtheid en huidverzorging met de liefde van moeders.

Droge nachten zorgen voor vrolijke ochtenden

Help je baby droog de nacht door, door hem je liefde en een luier te geven waarmee hij tot 12 uur lang droog blijft.

Milde reiniging voor de gevoelige huid

Dankzij de unieke Soft Grip Texture™ van Pampers® reinigen de Pampers Sensitive babydoekjes de gevoelige huid mild, zodat je baby volop kan genieten van jullie tijd samen tijdens het verschonen.
 

Een liefdevolle schoonmaakroutine die makkelijk te leren is

Luierverschoning is de perfecte tijd om de band tussen jou en je baby te versterken. Zo doe je dat met de liefdevolle schoonmaakroutine van Pampers®.