ga naar navigatie
Welkom!  Word lid  of  Meld je aan 
Belgium-NL | NL - FR
Sluit je aan bij Pampers
®
  ' wereld van Love, Sleep & Play!
Ontvang de beste tips, services, aanbiedingen en productinformatie en vind je weg in het geluk en de uitdagingen die je tegenkomt als je baby groeit en zich ontwikkelt.

Vele baby's kunnen enkel hun 'eerste keren' beleven als ze een gezonde start krijgen

Help tetanus bij pasgeborenen te elimineren

1 x kijken = 1 levensreddend vaccin*

1 x delen = 1 levensreddend vaccin*

Telkens als je een van ons filmpjes over het geluk van baby's 'eerste keren' bekijkt, doneren wij een vaccin tegen tetanus bij pasgeborenen zodat elke baby de gezonde start krijgt die hij verdient. Deel het filmpje, dan doneren wij nog een vaccin.

Registreer je op www.pampers.be
en ontvang een GRATIS Fotoboek
Luxe* twv €31,95

*Geldig voor 1 Fotoboek Luxe 26 pagina’s, exclusief opties en exclusief verzendkosten. 1 enkel album per huishouden (zelfde e-mailadres, zelfde naam, zelfde adresgegevens).

Speel lekker in Pampers®
droogste en best passende luier.

Pampers Active Fit luiers hebben een langere absorptielaag om nog beter te absorberen, ongeacht hoe je beweegt. En een 3-Way Fit™ die perfect aansluit rondom de taille, benen en billetjes, en die baby's onze beste pasvorm biedt.
Kind & Gezin
Bewegende baby's hebben een stapje voor.
Rollebollen, draaien, klimmen,…
Je baby kraait van de pret! En ook jij vindt het vast superleuk! Bovendien is het ook nog eens goed voor de gezondheid. Daarom moedigen Pampers en Kind & Gezin samen beweging
bij baby’s aan.

Pampers® beste bescherming voor pasgeborenen

Pampers' New Baby heeft een unieke toplaag, met extra bescherming aan de achterzijde die vocht en zachte ontlasting snel bij de huid weghaalt. Geef je baby onze beste bescherming.

Zijn babydoekjes de juiste keuze?

Babydoekjes zijn bewezen veilig, efficiënt en handig. Met Pampers combineerden wij zachtheid en huidverzorging met de liefde van moeders.

Pampers Baby-Dry
blijven tot wel 12 uur droog

Iedere morgen is een goede morgen met Pampers Baby-Double Dry's unieke Double Dry-zones die vocht absorberen en insluiten.

Een liefdevolle schoonmaakroutine die makkelijk te leren is

Luierverschoning is de perfecte tijd om de band tussen jou en je baby te versterken. Zo doe je dat met de liefdevolle schoonmaakroutine van Pampers.